liberinteleorman.ro

Trei dintre tehnocrații guvernului Cioloș au „rădăcini” în Teleorman

10 decembrie 2015

borc-horzCarmen Dumitrescu

Despre Dan Marian Costescu, ministrul Transporturilor, știm deja că este roșiorean. Dar se pare că Teleormanul este din ce în ce mai bine reprezentat la nivel guvernamental, pentru că și alți tehnocrați se mândresc cu rădăcinile lor teleormănene. Astfel, vicepremierul și ministrul Economiei, Costin Grigore Borc a notat în declarația sa de avere faptul că ar deține un teren agricol de 4,2 hectare în comuna Gălăteni. Se pare că terenul ar fi o moștenire a soției acestuia. Pe lângă terenurile din România (4,2 hectare în județul Teleorman și 49,5 hectare în Călărași, ambele obținute prin moștenire), Costin Borc mai are un teren de peste 7.000 metri pătrați în Capelle les Grands, în Franța, cumpărat împreună cu soția sa.

Nici ministrul delegat pentru consultare publică și dialog social, Victoria-Violeta Alexandru nu pare a fi un tehnocrat prea sărac. Și, culmea, și aceasta a moștenit în anul 2007 un teren în comuna Vitănești din Teleorman, în suprafață de 0,8 hectare. Pe lângă acesta, ea are un apartament în București, dobândit recent, în suprafață de 62 metri pătrați.

Ca atare, în guvernul tehnocrat al momentului, județul nostru se poate considera avantajat. Fie doar și pentru faptul că trei dintre tehnocrați au niște posesiuni aici și, probabil, sunt interesați de buna dezvoltare a Teleormanului. Pe de altă parte, îl avem și pe Dragnea la centru de ani buni și la ce ne-a folosit?

 

 

Advertisement

2 Comments

  1. Într-o intersecţie aglomerată opreşte un conducător auto. Neştiind cum să ajungă unde avea nevoie, întreabă un poliţist, în mai multe limbi, însă fără succes. Văzând că nu scoate nimic de la poliţist pleacă mai departe, bombănind. Imediat, un aurolac vine la poliţist şi îi spune :
    – Uite băi frăţioare, omul ăla ştia atâtea limbi straine!
    La care poliţistul îi replică:
    – Şi, la ce i-a folosit?

  2. COSTESCU este o biata sluga pesedista, valetul lui Ioan RUS!Zero performante prefesionale, un business scufundat in datorii si management catastrofal!!!!Triste timpuri traim!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Spitalul Județean Teleorman nu a fost finalizat nici în 2015

Următorul articol

Oamenii din Brânceni și Smârdioasa trăiesc sub teroarea clanurilor de țigani

Cele mai recente articole de Actualitatea politică