Trei bărbați au pătruns în locuința unei bătrâne din Zimnicea pentru a o jefui

în Dezvăluiri/Politie

S-a anticipat încă de la începutul stării de urgență că infracționalitatea va crește și că mulți dintre românii în vârstă și singuri vor deveni extrem de vulnerabili în fața acestui val de agresiuni. Un caz de acest fel a avut loc în cursul nopții trecute la Zimnicea, victima fiind o bătrână în vârstă de 87 ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, polițiștii din Zimnicea au reținut trei tineri cu vârste de 18, 19 și 20 de ani, care în noaptea de 6 mai au intrat în curtea locuinței unei femei în vârstă de 87 de ani din orașul Zimnicea și ar fi sustras de pe terasă un televizor.

Apoi, cei trei au pătruns chiar în locuința femeii, nefiindu-le suficientă „prada” găsită și i-au solicitat bătrânei o sumă de bani. Refuzul acesteia a dus la manifestări agresive din partea celor trei tineri, aceștia lovind-o pe victimă în mod repetat. Strigătele acesteia i-a determinat, totuși, să părăsească locuința.

Împotriva celor trei tineri a fost dispusă măsura reținerii în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*