liberinteleorman.ro

„TREBUIE SĂ ÎNCEP ȘCOALA, MĂ AJUTAȚI?”

8 august 2017

Monica Vasilescu

O campanie umanitară întru ajutorarea copiilor nevoiași care doresc să meargă la școală în condiții decente a început și părintele Bogdan Cristian Danu, de la Parohia Negreni, comuna  Tătărăștii de Jos. Preotul, la fel de atașat de micii credincioși din localitate precum părinții de la Parohiile Lada (Florin Danu) și Trivale II (Bogdan Nedea), a primit de la cei mici ai bisericii 67 de scrisori, prin care copiii îi roagă pe oamenii cu suflet și cu posibilități să-i sprijine cu haine, încălțăminte și rechizite școlare pentru un început bun de an școlar. Până pe data de 9 septembrie ar trebui să ajungă coletele la copii, pentru a putea fi împrțite tuturor în aceelași moment. Oamenii care doresc să sprijine demersul preotului Bogdan Cristian Danu pot lua legătura cu acesta pe Facebook, la numărul de telefon: 0763619189 sau pot trimite colet pe adresa: Parohia Negreni de Sus, comuna Tătărăști de Jos, județul Teleorman, cod poștal 147393, Preot Bogdan Cristian Danu, specificând pe pachet numele copilului sau vârsta.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alter Ego din Alexandria și alte opt trupe de teatru din țară vor avea reprezentații la Ideo Ideis

Următorul articol

Când teatrul se transformă în circ. Ideo Ideis mută toate echipamentele la Polivalentă, pentru că nici acum Casa de Cultură nu e pusă la punct…

Cele mai recente articole de Actualitate