Trafic şi consum ilicit de droguri de risc în Teleorman și Olt

în Administratie

În această dimineață, în urma unor percheziții domiciliare efectuate în județele Olt și Teleorman, s-au descoperit cinci persoane care comercializau canabis și alte substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Este vorba despre o persoană din Teleorman, una din Drăgăneşti-Olt şi trei din Slatina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza județelor Olt și Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri. În urma cercetărilor a reieşit că, în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani,  ar fi comercializat canabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

Perchezițiile au scos la iveală trei pungi din plastic și un borcan de sticlă, ce conțineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv. Totodată, au fost descoperite două pliculețe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder și șase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină. În urma operațiunii, 24 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
 
În prezent, cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Una dintre ele este din județul Teleorman.
 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*