Tony Ionescu i-a făcut să râdă pe alexăndreni pentru prima dată

în Cultură

IMG_2389 Carmen Dumitrescu

Seara de vineri, 18 martie, a fost una foarte specială pentru clienții Berăriei lui Nae din Alexandria. Asta pentru că Nicușor Lina l-a invitat în berărie pe actorul Tony Ionescu, pentru o seară de stand-up comedy. Având în vedere că evenimentele de genul acesta sunt rarisime în Alexandria, numărul clienților a fost impresionant, în ciuda faptului că în spațiile publice nu se mai fumează. Spre deosebire de alte evenimente organizate în Berărie, am putut remarca prezența unui număr mare de tineri, dornici să râdă și să se bucure împreună de o seară deosebită. Scopul a fost atins, în sensul că Tony Ionescu i-a amuzat pe cei prezenți, glumele sale fiind gustate de majoritatea participanților.

IMG_2399Timp de o oră, în Berărie s-a râs continuu, motiv pentru care Nicușor Lina s-a văzut nevoit să le promită prietenilor lui că va repeta experiența și în viitor. Din discuția cu actorul Tony Ionescu, am aflat că spectacolul din berărie a fost și pentru el ceva inedit, fiind prima dată când susține o reprezentație la Alexandria. Și asta nu din lipsă de timp, ci pentru că nu l-a invitat nimeni. Și Mircea Vintilă ne spunea același lucru cu vreo doi ani în urmă, deci înțelegem din ce în ce mai bine de ce nimeni nu vine niciodată la Alexandria.

IMG_2400Desigur, așteptăm următoarele spectacole de stand-up la Alexandria, sperând că respectivele experiențe vor fi și mai reușite. Pentru că apetența tinerilor din Alexandria pentru astfel de momente e mare. Și seara trecută, teoria asta ne-a fost demonstrată de numărul impresionant de copii care au stat pe jos, pentru că simțeau nevoia să râdă…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Poate in perioada urmatoare vor aduce si comedicanti care au mare succes la evenimentele de standup prin alte orase. Precum Micutu, Sergiu si altii…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*