Titirișcă despre Dragnea: ”S-a făcut dreptate”

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

titiFlorin Titirișcă, liderul Organizației PNL Alexandria, unul dintre cei mai vehemenți luptători cu actuala putere politică, a organizat o conferință de presă în cadrul căreia și-a exprimat câteva puncte de vedere cu privire la actualități.

Dacă despre primarul Alexandriei – Victor Drăgușin a opinat că greșește atunci când spune că un edil-șef nu are pârghii pentru a crea locuri de muncă, sfătuindu-l să meargă la târgurile investitorilor și să le ofere condiții, că dacă-i așteaptă la Conciato nu vor veni, cu privire la sentința lui Dragnea consideră că s-a făcut dreptate. ”Părerea mea este că s-a făcut dreptate. Eu am trăit pe propria-mi piele. Știu ce s-a întâmplat la școala 4, știu ce s-a întâmplat la secția nr. 1… Am făcut atâtea plângeri în acea zi și s-ar putea ca mulți să-mi mulțumească pentru anumite opriri din ziua votului. Am descoperit voturi în plus și au spus că s-a făcut o greșeală. Nereguli au fost în acea zi. Nu știu magnitudinea lor, dar au fost. Angajații primăriei au sunat pe la uși, să cheme oamenii la vot. Nu știu, însă, de ce unii au luat un an sau doi, iar alții șase luni, probabil, în funcție de recunoașterea la un anume moment”, a spus co-președintele PNL Alexandria, Florin Titirișcă.

Cât despre demisia capului PSD din funcția de președinte executiv, acesta crede că Liviu Dragnea nu va renunța la a coordona partidul. ”O să vedeți că o să facă o struțocămilă ca Dragnea să rămână la conducere. Aș vrea chiar ca aceasta să fie echipa cu care vor veni la alegeri în 2016: Liviu Dragnea – Victor Drăgușin”.

2 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*