Tir lovit de tren în comuna Nanov

în Actualitate

Carmen Dumitrescu

În această seară a avut loc în comuna Nanov un accident grav. Conducătorul unui tren, care conducea pe ruta Roșiorii de Vede – Alexandria, la intersecția cu strada Renașterii din comuna Nanov, a lovit un tir. La fața locului s-au prezentat imediat pompierii militari ai Detașamentului Alexandria, dar și un echipaj de la Descarcerare, existând informații că șoferul tirului ar fi blocat în autovehicul. S-a intervenit rapid, astfel că șoferul tirului a fost scos dintre fiarele contorsionate și luat în primire de echipajul de medici ajuns și el la fața locului. Șoferul tirului, în vârstă de 42 de ani, prezenta multiple traumatisme. Se pare că el este cel responsabil de producerea nefericitului eveniment, acesta nerespectând  semnificația indicatorului.

Încă trei persoane, aflate în tren, au suferit traumatisme minore, fiind găsite conștiente. Cele patru victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Momentan, traficul rutier și feroviar în zonă este blocat.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*