Tinerele social democrate din Teleorman, în căutarea echilibrului dintre familie și carieră

în Actualitatea politică

IMG_0382 Carmen Dumitrescu

Organizația de Tineret a PSD Teleorman a intrat în febra campaniei electorale, luând decizia să profite de acest interval pentru a promova niște proiecte de impact asupra comunității. Coordonatorul Ligii Tinerelor Social Democrate, Mihaela Burcică a organizat, în acest context, o activitate interesantă, care și-a propus să pună față în față generația tinerelor teleormănence cu aceea a femeilor de succes ale județului, pentru a afla dacă se poate obține un echilibru între familie și carieră. Întâlnirea a avut loc la Primăria Alexandria și a avut un caracter mai puțin formal, încercarea dialogului fiind principala preocupare a organizatoarei.

IMG_0411Potrivit Mihaelei, “LTSD nu doar să promovează egalitatea de șanse între femei și bărbați în TSD, ci pune discuție tot ce presupune condiția unei tinere din România care se află la început de drum și se confruntă cu niște alegeri personale deosebit de grele, cel mai frecvent între carieră și familie. Prima dezbatere a LTSD din data de 16 februarie, a avut ca temă Femeia la început de drum. Cariera vs Familie. Scopul principal al acestei dezbateri a constat în identificarea problemelor reale cu care se confruntă femeile atunci când sunt nevoite să împace în mod eficient viața de familie cu cea profesională. Această dezbatere a fost una între prietene, un dialog din care a reieșit ideea ca se poate găsi în echilibru între viață de familie și carieră . Nu trebuie să existe un învingător sau un învins în această “luptă” și cu câteva elemente esențiale: încredere, comunicare, iubire și perseverență putem depăși orice obstacole care pot apărea în viața!”

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*