liberinteleorman.ro

Timp de două zile, Alexandria a fost în pași de dans

20 mai 2015

in pasi de dans

Festivalul-concurs de dans internațional ”În pași de dans”, ediția a VII-a, înființat în urmă cu șapte ani la propunerea Consiliului Elevilor din Liceul Teoretic “Al. I Cuza” din Alexandria, s-a întins pe două zile. Vineri și sâmbătă, la Casa de Cultură din Alexandria, au avut loc mai multe momente dansante. Evenimentul a început vineri seara, cu prezentarea costumelor populare, apoi, sâmbătă, a avut loc parada formațiilor artistice, urmată de desfășurarea întregului concurs. Spectacolul a adunat, la Alexandria, peste 400 de dansatori și coregrafi proveniți din localități precum: Deva, Buzău, Moinești, Slobozia, Videle, Roșiorii de Vede, Alexandria, dar și dansatori din Bulgaria.

Competiția dintre dansatorii amatori a fost jurizată de specialiști în domeniu, președintele juriului fiind renumitul coregraf Edi Stancu. Din echipă, alături de coordonatorul Florica Chiar, au făcut parte cadrele didactice Marin Stelian, Floriana Aurel, Andra Pană, Mihaela Măgureanu, Florin Stănoiu, Valeria Gherghe, Cătălin Micu, Florica Bogdan, Floricica Marin.

La organizare au luat parte și Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Alexandria, Palatul Copiilor din Alexandria, Direcția pentru Tineret și Sport Teleorman, Casa de Cultură a municipiului, Consiliul Reprezentativ al Părinților din Liceul Teoretic ”Al. I. Cuza” din Alexandria.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ingineriile de manual ale Rodicăi Miloș au ajuns la DNA, iar ”doamna de fier” în brațele mascaților

Următorul articol

Daniela Carmen Dan și pupăturile (ne)instituționale

Cele mai recente articole de Cultură