Timp de două zile, Alexandria a fost în pași de dans

în Cultură

in pasi de dans

Festivalul-concurs de dans internațional ”În pași de dans”, ediția a VII-a, înființat în urmă cu șapte ani la propunerea Consiliului Elevilor din Liceul Teoretic “Al. I Cuza” din Alexandria, s-a întins pe două zile. Vineri și sâmbătă, la Casa de Cultură din Alexandria, au avut loc mai multe momente dansante. Evenimentul a început vineri seara, cu prezentarea costumelor populare, apoi, sâmbătă, a avut loc parada formațiilor artistice, urmată de desfășurarea întregului concurs. Spectacolul a adunat, la Alexandria, peste 400 de dansatori și coregrafi proveniți din localități precum: Deva, Buzău, Moinești, Slobozia, Videle, Roșiorii de Vede, Alexandria, dar și dansatori din Bulgaria.

Competiția dintre dansatorii amatori a fost jurizată de specialiști în domeniu, președintele juriului fiind renumitul coregraf Edi Stancu. Din echipă, alături de coordonatorul Florica Chiar, au făcut parte cadrele didactice Marin Stelian, Floriana Aurel, Andra Pană, Mihaela Măgureanu, Florin Stănoiu, Valeria Gherghe, Cătălin Micu, Florica Bogdan, Floricica Marin.

La organizare au luat parte și Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Alexandria, Palatul Copiilor din Alexandria, Direcția pentru Tineret și Sport Teleorman, Casa de Cultură a municipiului, Consiliul Reprezentativ al Părinților din Liceul Teoretic ”Al. I. Cuza” din Alexandria.

 

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*