Timotei Stuparu vrea mandat

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Stuparu TimoteiBârfe: Cunoscătorii politicii din Teleorman se așteaptă să vadă pe listele PSD orice fel de persoană, mai tânără sau mai abilă, dar puțini sunt cei care își pot închipui că Timotei Stuparu ar mai candida încă o dată la parlamentare. Și nu neapărat că pe drumul său se află o pensie considerabilă, dar activitatea sa în calitate de senator nu a dat pe nimeni pe spate. Tot ce își pot aminti oamenii semnificativ din ultima sa experiență în Casa Poporului este dosarul penal rezultat în urma acuzelor că și-ar fi angajat la cabinet, în mod fictiv, un consilier și ar fi încasat banii. Parlamentarul de Teleorman este acuzat de fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, participație improprie la infracțiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, participație improprie la infracțiunea de fals intelectual, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Deci, la fel de falsă am putea considera și dorința de a candida din nou. Dar se pare că ea este adevărată.

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

5 Comments

  1. Ar trebui precizat ce fel de mandat isi doreste dom’ Stuparu, ca vad ca a incalcat tot codu’ penal ! In plus , nu cred ca PSD Teleorman se poate compromite chiar asa…

  2. Mai vrea un mandat ca pe primul l-a facut praf. Nu a luat niciodata cuvantul in plenul parlamentului si mai vrea o data baiatul, sa mai fure salariul actritei. Un puscarias candideza din nou ca sa ne aduca binele comun. Ce rusine sa traiesti printre animalele din in Teleorman

  3. Angajata fictivă

    Procurorii susțin că înscrisurile astfel completate și semnate au fost de natură să inducă în eroare un funcționar public de la Direcția Resurse Umane a Senatului României, care a semnat la rândul său documente prin care atesta angajarea persoanei vătămate D.E.I. în funcția de consilier la biroul parlamentar al senatorului, context în care un funcționar al Departamentului economic al instituției a întocmit statele de plată din 3, respectiv, 17 iunie 2013. Pe baza documentelor întocmite în fals, Timotei Stuparu a obținut pentru sine veniturile ce figurau ca drepturi salariale cuvenite persoanei vătămate D.E.I. Dosarul se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție.,,EV ZILEI.

  4. Angajata fictivă

    ,,Procurorii susțin că înscrisurile astfel completate și semnate au fost de natură să inducă în eroare un funcționar public de la Direcția Resurse Umane a Senatului României, care a semnat la rândul său documente prin care atesta angajarea persoanei vătămate D.E.I. în funcția de consilier la biroul parlamentar al senatorului, context în care un funcționar al Departamentului economic al instituției a întocmit statele de plată din 3, respectiv, 17 iunie 2013. Pe baza documentelor întocmite în fals, Timotei Stuparu a obținut pentru sine veniturile ce figurau ca drepturi salariale cuvenite persoanei vătămate D.E.I. Dosarul se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție.,,EV ZILEI.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*