liberinteleorman.ro

Tiberiu Neamu stă cu gunoiul în fundul ogrăzii

30 martie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

tiberiu neamuOrice primar care ține la comunitatea sa o tratează ca pe ograda proprie și o îngrijește cu sârg, fiindcă ea este precum o carte de vizită. Nu și Tiberiu Neamu, edilul-șef de la Viișoara. Domnia sa nu consideră că gunoiul depozitat la marginea satului este de rău augur pentru privirile celor care tranzitează zona în care a avut onoarea să fie ales primar.

Sticle din plastic, ambalaje, resturi vegetale, toate acestea și altele zac la marginea comunei Viișoara și nimeni nu ia nicio măsură concretă. Și reprezentanții Gărzii de Mediu Teleorman cunosc situația și spun că i-au atras atenția primarului Tiberiu Neamu, dar niciun deșeu nu și-a mutat locul.

Nu știm dacă ”apărătorii mediului” l-au rugat frumos pe primar să curățească marginea drumului sau i-au aplicat vreo amendă pe care, sigur, ar plăti-o din bugetul local, nu din banii proprii, dar putem intui că autoritățile între ele au o așa mare dorință de a pune lucrurile la punct încât gunoiul din fundul curții ar fi ultimul lucru pe care l-ar lua în considerare în goana după atingerea obiectivelor strategice. La strategiile pentru popor ne referim, fiți siguri!

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Echipa Liceului Pedagogic ”Mircea Scarlat”, premiată cu argint

Următorul articol

Tinerii alexăndreni şi-au votat reprezentanţii în CLTA

Cele mai recente articole de Actualitate