liberinteleorman.ro

Tiberiu Neamu a adus iluzia apei la Viișoara

9 martie 2016

Monica Vasilescu

tibi neamuBârfe: Tiberiu Neamu, de la Viișoara, a ajuns primar la diferență de o mână de voturi față de principalul contracandidat. Încă de când s-a așezat pe scaunul întâi din primărie a avut în gând să-i adape pe localnici, conform normelor de civilizație și să le facă și lor un trai decent la care aspiră orice om din satele teleormănene cu un aspect grav de antichitate.

În mod surprinzător, lui Tibi Neamu nu i-a ieșit proiectul cu apa, dar nu s-a dat bătut. În prag de campanie, el a montat niște cișmele de toată frumusețea, astfel încât oricine tranzitează Viișoara poate jura că prin ele trece și apa. Din fericire, oamenii locului nu s-au lăsat fraieriți, au verificat conductele de la care curge, momentan, speranța și i-au transmis lui Tibi că toată mascarada îl va face să sară din lac în puț. Adică, de la primărie, la gospodărie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Fir-ați ai Dragnea să fiți!

Următorul articol

Eu pe cine votez? – Ervin Zelch – un preot pentru profanii din Alexandria

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de