liberinteleorman.ro

Theodor Răpan lansează o serie de cărți la Alexandria

19 aprilie 2016

Monica Vasilescu

theodor rapanÎn Teleorman, primăvara a venit cu un cumul de lansări de carte, fapt care ne bucură mai ales prin prisma ideii că oamenii locului nu lasă cultura să moară. Theodor Răpan este autorul care vine la Alexandria pentru lansarea volumelor: „Evanghelia Apocalipsei”, “Fiind”, “Sum”, “Pur și  simplu”, “Pas în doi”, “Laus Amoris”, “Fără de moarte” (3 vol.). Evenimentul cultural este organizat de Consiliul Județean Teleorman, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alexandria și Biblioteca Județeană ”Marin Preda” Teleorman. El va avea loc, la sala de lectură a bibliotecii, vineri, 22 aprilie 2016, ora 13.30.

Invitat special la această activitate este scriitorul Horia Gârbea, președintele Filialei Poezie – București a USR. Cărțile vor fi prezentate de prof. dr. Nicoleta Milea şi poetul Florea Burtan. Moderator al activităţii este Gheorghe Ionașcu – manager Internațional Group Alexandria.

Pentru cei care nu știu, Theodor Răpan, poet şi publicist, membru al Uniunii Scriitorilor din România, s-a născut la 4 iulie 1954, în comuna Balaci, judeţul Teleorman. Scriitorul este absolvent al Facultăţii de Drept, Secţia Juridică, Universitatea Bucureşti și este atestat ca ziarist profesionist.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Domnița Neaga lansează cartea ”Floare de lotus”

Următorul articol

Da’ de ce să nu plângă mama voastră?

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va