liberinteleorman.ro

The Alexanders concertează la Berăria lui Nae, de Halloween

16 octombrie 2015

Monica Vasilescu

the alexandersThe Alexanders în colaborare cu Interact Alexandria vă invită la Berăria ”La Nae”, pentru a petrece noaptea de Halloween în stilul caracteristic al evenimentului.

Așa cum anunță organizatorii, pe lângă concertul trupei The Alexanders, organizația Interact va distinge atomsfera serii cu diferite activități specifice Halloween-ului. Participanții sunt invitați să vină costumați cât mai îndrăzneț și original, fiindcă cel mai reușit costum va fi recompensat cu un premiu.
Spectacolul va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, la ora 18:30, pe strada Libertății, bloc A4.
Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0768334501, iar biletul de intrare va însuma 10 lei.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Nițulescu caută zahăr în ceaiul Mișcării Populare

Următorul articol

ENABLE, proiect european pentru prevenirea și combaterea bullyingului în rândul elevilor

Cele mai recente articole de Cultură

Miniexpoziția „Județul Teleorman pe hărți istorice”, la muzeu

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, deschide marți, 14 mai 2024, ora 11.00, miniexpoziția„Județul Teleorman pe hărți istorice”.       Organizată cu ocazia „Zilei Județului Teleorman”,miniexpoziția prezintă reproduceri ale

9 Mai – Zi cu triplă semnificație

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, organizează o serie de activități culturale dedicate zilei de 9