liberinteleorman.ro

The Alexanders cântă la Berăria lui Nae

2 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu
1450938_1900683443489671_4744225744033535666_n

A devenit notorietate deja faptul că la Berăria lui Nae din Alexandria își găsesc loc actele artistice de însemnătate.

Între concertele susținute de Trupa Arhaic, îndrăgostiții de muzica bună au posibilitatea de a asculta o altă formație înființată în Alexandria, de data aceasta de șase tineri care adoră rock-ul şi vor să facă o carieră din pasiunea lor.
Este vorba despre Popa Răzvan Adam – chitară, Nedelcu Liviu Mihai – clape, Golubovici Robert – chitară bass, Tecșor Andrei Marius – chitară, Netculescu Teodor Adrian – tobe, în frunte cu Ştefania Cristea – vocal, tineri talentați care formează trupa The Alexanders.
Ei pot fi urmăriți în concert pe data de 12 septembrie, sâmbătă, începând cu ora 20.00, la Berăria The 70’s, a lui Nicușor Lina, un artist la rândul său, care își dorește ca localul lui să fie casa iubitorilor de muzică de calitate.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cerealele de vară au intrat în hambar, iar Veronela Pantalie în Direcția Agricolă Teleorman

Următorul articol

Da’ interesul, care e interesul lui Samuel Calotă?

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,