The Alexanders cântă la Berăria lui Nae

în Cultură

Monica Vasilescu
1450938_1900683443489671_4744225744033535666_n

A devenit notorietate deja faptul că la Berăria lui Nae din Alexandria își găsesc loc actele artistice de însemnătate.

Între concertele susținute de Trupa Arhaic, îndrăgostiții de muzica bună au posibilitatea de a asculta o altă formație înființată în Alexandria, de data aceasta de șase tineri care adoră rock-ul şi vor să facă o carieră din pasiunea lor.
Este vorba despre Popa Răzvan Adam – chitară, Nedelcu Liviu Mihai – clape, Golubovici Robert – chitară bass, Tecșor Andrei Marius – chitară, Netculescu Teodor Adrian – tobe, în frunte cu Ştefania Cristea – vocal, tineri talentați care formează trupa The Alexanders.
Ei pot fi urmăriți în concert pe data de 12 septembrie, sâmbătă, începând cu ora 20.00, la Berăria The 70’s, a lui Nicușor Lina, un artist la rândul său, care își dorește ca localul lui să fie casa iubitorilor de muzică de calitate.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*