The Alexanders au cântat în memoria victimelor din clubul Colectiv

în Cultură

concert concert2 concert3 concert4

Carmen Dumitrescu

Concertul de Haloween al tinerilor din trupa The Alexanders din Berăria lui Nae era programat cu mult timp înainte de tragedia din București. Acesta a fost motivul pentru care, în ciuda tristeții generale, The Alexanders au decis totuși să-și respecte angajamentul față de publicul lor. Evenimentul s-a desfășurat, de aceea, sub apăsarea tragediei, concertul fiind precedat de câteva clipe de reculegere în memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv, dar și dedicat în totalitate memoriei celor care au plecat atât de fulgerător dintre noi. De altfel, solista trupei, Ștefania Cristea, le-a spus celor prezenți că tragedia de la București a marcat-o într-un mod aparte și că totul este cu atât mai cutremurător cu cât conștientizăm că în locul tinerilor respectivi putea fi oricare dintre noi…

Concertul s-a desfășurat sub semnul aceleiași energii pe care publicul trupei de tineri o cunoaște deja, cu excepția că o parte dintre piesele interpretate s-au pliat pe mesajul tragediei care a marcat toată România de vineri seara încoace. Toți cei prezenți au simțit încărcătura emoțională a concertului și s-au bucurat, ca de obicei, de cover-uri bine interpretate, atât de către solista Ștefania Cristea, cât și de către instrumentiștii Golubovici Robert Mihai (Bass), Tecșor Andrei-Marius (Chitară), Netculescu Theodor Adrian (Tobe) Liviu Mihai Nedelcu (Clape), Popa Adam Răzvan (Chitară) .

În cadrul evenimentului s-a organizat și un concurs de costume, jurizat de jurnaliștii săptămânalului “Liber în Teleorman”, dar și o serie de activități specifice sărbătorii de Haloween ale organizației InterAct.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*