liberinteleorman.ro

Termic Calor Serv nu mai are director

27 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

virgil burceaSocietatea care furnizează agent termic în câteva blocuri din Alexandria a rămas fără stăpân. În urma problemelor legale pe care le are, fiind cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice având numere false de înmatriculare, fostul director Virgil Burcea a fost nevoit să-și dea demisia.

Îmi pare rău, dar asta e situația. Nu poate rămâne la conducerea instituției”, aceasta a fost reacția primarului Victor Drăgușin, cu precizarea că un nou șef al unității în cauză va fi numit în perioada următoare de către Consiliul de Administrație al SC Termic Calor Serv SRL.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

De ce te-ar feri Dumnezeu de Tel Drum?

Următorul articol

Primăria Alexandria se pregătește să facă noi angajări

Cele mai recente articole de Actualitate