Teodor Nițulescu se întoarce!

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

nitulescuCeea ce dimineață părea să fie doar o glumă nesărată s-a conturat la ceas de amiază. Adică, Nițulescu se întoarce!

După ce prefectul pesedist a decis să se facă parlamentar de Teleorman pe lista lui Dragnea, Guvernul tehnocrat a fost nevoit să găsească un înlocuitor la Palatul  Administrativ. Și cum de oameni apolitici duce lipsă Teleormanul, prefect al județului nu putea fi decât o persoană care a luat toate partidele la rând, Teodor Nițulescu, ultima ședere scurtă a lui fiind la PND (partidul național democrat), de pe listele căruia intenționa să candideze cu vreo trei săptămâni în urmă. Imprevizibil cum ne-a obișnuit, Teodor Nițulescu s-a făcut pe loc apolitic și se va întoarce în prima funcție din Prefectură. Se pare că lucrurile se mișcă repede atunci când vine vorba de rotirea cadrelor, astfel că noul prefect va depune jurământul miercuri. Și chiar dacă numirea ne face să ne închinăm cu două mâini, ne amintim că această practică nu este permisă în ortodoxie, ca atare ne rămâne doar să ne consolăm că ”asta-i politica” și să găsim o bucurie în faptul că Nițulescu a fost mereu un adversar redutabil pentru partidul unic – PSD.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*