Teo și portretele sale – lansare de carte la Biblioteca Marin Preda

în Cultură

 

Joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 12, Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, lansează albumul Teo și portretele sale de Hector Martinez Sanz.

Cu acest prilej va fi vernisată și expoziția de portrete cuprinse în album realizată de Tudor Șerbănescu.

Doamna Daniela Harabagiu va prezenta artistul și expoziția, iar activitatea va fi moderată de doamna bibliotecar Geanina Burcea.

La eveniment vor fi prezenți oameni de cultură din Teleorman, iubitori ai artei, bibliotecari și utilizatori ai serviciilor de bibliotecă.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*