liberinteleorman.ro

Teleormanul sărac dă banii pe petreceri de ziua județului

Advertisement

În timp ce județul Teleorman se numără printre cele mai sărace județe din țară și se confruntă cu probleme serioase cum ar fi: infrastructura deficitară, lipsa investițiilor și șomajul ridicat, situații care ar necesita atenție și acțiuni concrete pentru a le depăși, autoritățile organizează petreceri. Aniversarea Județului Teleorman, inventată în campania electorală trecută, va avea loc în perioada 14-20 mai.

„La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 582 de ani de la prima atestare documentară: consemnarea numelui județului pe hrisovul dat de voievodul Vlad Dracul, Domn al Țării Românești, la data de 14 mai 1441. Cu această ocazie, invităm teleormănenii să participe la manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 13-20 mai a.c.Evenimentele sunt organizate de Consiliul Județean Teleorman, cu sprijinul instituțiilor subordonate, susținute de artiști de renume, grupuri de dansatori, fanfară și formații de instrumentiști valoroși. Festivitățile vor fi deschise de liceenii teleormăneni, la Turnu-Măgurele, cu competiția artistică „Parada Europei”, organizată de Asociația Euro Teleorman, la data de 13 mai a.c.

Programul manifestărilor culturale și artistice va continua până la 20 mai, cu spectacole organizate în toate orașele și municipiile județului. Consiliul județean va fi convocat într-o ședință solemnă, la data de 14 mai, când va fi expus și un număr special al revistei Caligraf. Vor fi prezenți producători, meșteri și artizani populari teleormăneni, promotori ai conceptului „Produs în Teleorman”, reuniți în cadrul unei expoziții cu vânzare generoase, dar va fi organizată și o expoziție de gastronomie locală tradițională, cu specialități și surprize, spre încântarea și deliciul publicului”, a anunțat Adrian Gâdea – președintele Consiliului Județean Teleorman.

1 Comment

  1. CAND AM PLECAT V-AM LASAT SARACI SI PROSTI, DAR CAND M-AM INTORS V-AM GASIT SI MAI SARACI SI MAI PROSTI, DAR MAI ALES FUDUI!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Harta ȘPĂGII în spitale: Teleorman, pe locul 2 luna trecută

Următorul articol

Anul acesta se organizează și Parada Europei

Cele mai recente articole de Actualitate