Teleormanul are o autofreză ultimul tip

în Actualitate

Monica Vasilescu

autofreza (2)Directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, a fost, astăzi, prezent la Alexandria, alături de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, vicepreședintele CJ – Nicolae Zavera, Ilie Bălan – reprezentant al beneficiarului și col. Sandu Sorinel – șef al ISU Teleorman, pentru a lua parte la recepția unor echipamente achiziționate prin proiecte Regio.

autofreza (1)Evenimentul destinat promovarii proiectelor derulate cu fonduri nerambursabile Regio 2007 – 2013 la nivelul județului a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D.Ghica” Teleorman, scopul acestuia fiind acela de a prezenta jurnaliștilor stadiul implementarii programului și, implicit, impactul Regio la nivel județean.

Astfel, a avut loc o conferință de presă, dar și o vizită în teren la locul de implementare a celor mai importante investiții realizate cu fonduri Regio, al căror beneficiar este Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Situații de Urgență Sud Muntenia. Ne referim aici la achiziționarea echipamentelor specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență și pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat, în regiunea Sud Muntenia, achiziția de echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență și pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat, în Regiunea Sud Muntenia, achiziție de echipamente pentru intervenții de urgență în condiții de iarnă (autofreze de zăpadă), în Regiunea Sud Muntenia.

”Acest proict ne-a demonstrat că acolo unde există interese comune, toate asperitățile se nivelează și se poate ajunge la un punct comun. Avem nevoie de sinergie, după 25 de ani în care eforturile noastre, discuțiile noastre, de multe ori în scopuri comune, ne-au făcut să acționăm individual și am ratat să fim astăzi mai uniți, mai devoltați”, a spus Liviu Mușat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*