liberinteleorman.ro

Teleormanul a rămas roșu: aproape jumătate din populația județului a votat PSD

Dacă țara s-a trezit, iar structura electoratului s-a modificat esențial, astfel încât nicio metodă pesedistă de furt n-a funcționat, Teleormanul a ales să doarmă în continuare. După numărarea a jumătate dintre buletinele de vot ștampilate de teleormăneni se poate vorbi deja despre o majoritate covârșitoare a PSD. Practic, 48% dintre teleormăneni au optat pentru partidul unic, dorința lor fiind, deci, să se perpetueze comunismul local. Pe locul al doilea s-a situat PNL, cu aproape 25% din voturi, iar poziția a treia a fost ocupată de USR Plus, care a obținut aproape 10% din voturile valabile. Pe ultimul loc în preferințele teleormănenilor s-au aflat cei de la PMP, care au reușit să culeagă voturile a 5% dintre teleormăneni. Acestea nu sunt, însă, rezultatele finale. Vom putea discuta despre un rezultat oficial al alegerilor din Teleorman în cea de-a doua parte a zilei de astăzi.

Oamenii care au fost ieri observatori în secțiile de vot din Teleorman susțin că votul s-a desfășurat în condiții halucinante. Oamenii intrau câte doi în secții, primarii stăteau la intrarea în sala de vot, angajații primarilor aduceau oameni fără discernământ cu mașinile și-i duceau în secții, spunându-le să voteze cu trandafirii. Practic, rezultatul din Teleorman al PSD este ultima zvâcnire a ticăloșiei unui sistem politic care s-a perpetuat prin slugi și teroare.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

VIDEO. Un primar din Teleorman își petrece ziua votului la intrarea în secțiile de votare, motivând că „s-a certat cu nevasta”

Următorul articol

73% dintre teleormănenii care au participat la Referendum au votat „DA”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică