liberinteleorman.ro

Teleormăneanul Andrei Măceșanu semnează designul cutiei de cafea illy

13 februarie 2015

Monica Vasilescu

andrei macesanu

Nu e puțin lucru când auzi că un român semnează designul grafic al cutiei de cafea illy, în ediție limitată. Lauda ar trebui să fie cu atât mai mare pentru județul Teleorman, căruia Andrei Măceșanu i-a făcut renume în lume.

Student în anul I la Universitatea Națională de Arte București, secția de design grafic, Andrei este la ora actuală printre cele mai creative nume ale lumii. Cutia de cafea illy poartă viziunea sa artistică, în care acesta spune că a încercat să ilustreze conexiunile dintre mai multe siluete umane, care au împreună o pasiune comună ce pune totul în mișcare: cafeaua.

Acesta nu este singurul proiect al teleormăneanului nostru, printre ultimele lucrări finalizate se află ilustrarea volumului ”Liniște, vă rog”. În paralel cu designul grafic, Andrei este pasionat de muzică, iar pe plan local este cunoscut ca unul dintre cei mai buni toboșari din generația tânără.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Titirișcă: “Dacă era bărbat, Blaga semna el decizia de numire a lui Bitanu’”

Următorul articol

Se pregăteşte debarcarea lui Claudiu Crăcea?

Cele mai recente articole de Actualitate