Teleormăneanul 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 Durlea a câștigat 𝐀𝐑𝐆𝐈𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐫𝐚𝐧

în Sport

𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 Durlea a câștigat 𝐀𝐑𝐆𝐈𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢, care se desfășoară în Teheran (Iran), în perioada 07 – 11 decembrie. Sportivul nostru s-a clasat pe locul 2 la categoria Junior Men`s Physique up to 175 cm, a anunțat președintele Federației de Culturism – Gabriel Toncean.

Sportivul este legitimat la secția de Culturism a Clubului Sportiv Teleorman și se pregătește alături de antrenorul emerit Florian Dumitru.

Andrei Durlea a obținut în cursul timpului numeroase medalii strălucitoare la concursurile naționale și europene și se află în cea mai avansată formă de definire de până acum.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*