Faptă nobilă: Alina Stoica și-a tuns părul pentru a-l dona copiilor atinşi de boli teribile

în Actualitate/Educatie/Utile

Monica Vasilescu

alina stoica (1) alina stoica (2)

Gest extraordinar făcut de o teleormăneancă, originară din Roșiorii de Vede, care locuiește actualmente în Dubai. La împlinirea vârstei de 30 de ani, Alina Stoica a decis să-și doneze părul unei organizații din SUA, ce realizează peruci pentru copiii care își pierd părul în urma tratamentelor medicale, din cauza unor boli grave. Ieri, chiar de ziua sa de naștere, Alina s-a programat la Salonul Alis Cristache Hair & Style, din Alexandria, pentru o schimbare radicală de înfățișare.

În urma nobilului demers, ea a rămas fără podoaba capilară, dar nu regretă pasul făcut, mai ales că și-a păstrat părul în ultimii ani special pentru asta. ”E un gest minor, atât am putut face măcar. Părul era oricum destinat tăierii, am decis asta acum patru ani. Între timp, l-am crescut, l-am ținut sănătos, să-l donez într-o stare cât mai bună unei cauze care are multă nevoie de sprijin. E un gest micuț, care mi-a oferit foarte multă bucurie. Cred că e și un pic egoist, pentru că m-am simțit atât de bine că-l pot face…”.

Alina a căutat o asociație căreia a considerat ca e cazul să îi ofere părul ei și a găsit childrenwithhairloss.us, iar acum speră că se vor mai încumeta și alte persoane la un asemenea gest grandios de omenie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*