Teleorman – Primul caz al unor copii duși la Orfelinat după ce părinții au fost depistați cu coronavirus

în Actualitate/Actualitatea politică

În Teleorman s-a înregistrat primul caz din țară al unor copii despărțiți momentan de părinți din cauza virusului ucigaș. Doi copii, în vârstă de doi, respectiv 12 ani, au fost duși la Orfelinat după ce părinții au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Cei doi copii au fost preluaţi de autorităţi şi duşi într-un centru de plasament întrucât nu avea cine să aibă grijă de ei. Părinţii lor şi doi fraţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Matei Balş” din Capitală.

Aseară, în jurul orei 22:30, cei de la Protecția Copilului Teleorman i-au luat pe cei doi copii de la Centrul de Carantină Zimnicea, acolo unde au fost în ultima perioadă, alături de cei doi frați ai lor și cu părinții.

Cei doi copii care au fost duși la Orfelinat au fost testați negativ și vor rămâne departe de părinți până ce aceștia se vor vindeca. Ei se află la un centru din Teleorman, separați de ceilalți copii, li se vor reface testele și vor primi asistență de specialitate în toată această perioadă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*