liberinteleorman.ro

Teleorman – Primul caz al unor copii duși la Orfelinat după ce părinții au fost depistați cu coronavirus

Advertisement

În Teleorman s-a înregistrat primul caz din țară al unor copii despărțiți momentan de părinți din cauza virusului ucigaș. Doi copii, în vârstă de doi, respectiv 12 ani, au fost duși la Orfelinat după ce părinții au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Cei doi copii au fost preluaţi de autorităţi şi duşi într-un centru de plasament întrucât nu avea cine să aibă grijă de ei. Părinţii lor şi doi fraţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Matei Balş” din Capitală.

Aseară, în jurul orei 22:30, cei de la Protecția Copilului Teleorman i-au luat pe cei doi copii de la Centrul de Carantină Zimnicea, acolo unde au fost în ultima perioadă, alături de cei doi frați ai lor și cu părinții.

Cei doi copii care au fost duși la Orfelinat au fost testați negativ și vor rămâne departe de părinți până ce aceștia se vor vindeca. Ei se află la un centru din Teleorman, separați de ceilalți copii, li se vor reface testele și vor primi asistență de specialitate în toată această perioadă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dănuț Cristescu: „Avem în Teleorman 6 cazuri noi de cetățeni infectați cu noul coronavirus, în total 8”

Următorul articol

DOSAR PENAL pentru zădărnicirea combaterii bolilor, la Spitalul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate