liberinteleorman.ro

Teleorman, în topul banilor primiți prin Programul „Anghel Saligny”

11 mai 2022
Advertisement

Teleorman se află printre județele care au beneficiat de cele mai mari fonduri disponibile prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Județul nostru este pe locul trei, după Suceava și Olt. Potrivit președintelui PNL Teleorman – senatorul Eugen Pîrvulescu, suma de 229.126.742 lei este destinată pentru proiectele de racordare la rețelele de gaze fiindcă niciuna dintre cele 92 de comune din județ nu beneficiază de această facilitate.

„Dragi teleormăneni, zilele trecute v-am informat că așteptăm alocarea sumelor pentru racordarea la rețelele de gaze naturale.Aceasta este prioritatea numărul unu în Teleorman și pentru asta m-am zbătut și am prezentat către autoritățile centrale situația reală dezastruoasă din județul Teleorman, și anume faptul că niciuna dintre cele 92 de comune nu sunt racordate la rețeaua de gaze. Inadmisibil pentru România în anul 2022!

Astăzi, aceste eforturi au fost încununate de succes, Ministerul Dezvoltării alocând județului nostru, prin programul „Anghel Saligny”, suma considerabilă de 229.126.742 lei pentru rețelele de distribuție a gazelor naturale, județul nostru situându-se astfel pe locul 3 la nivel național. Programul „Anghel Saligny” produce efectele dorite.

Teleormanul a primit în decurs de câteva zile 1.761.519.114 lei astfel: ➡️ 1.532.392.372 lei pentru proiectele care vizează alimentarea cu apă, canalizare și asfaltare ➡️ 229.126.742 lei pentru proiectele de racordare la rețelele de gaze naturale”, a anunțat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Simpozion: 42 de ani de la trecerea în neființă a scriitorului teleormănean Marin Preda

Următorul articol

Noaptea Muzeelor – Activități în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate