liberinteleorman.ro

Teleorman, cel mai BĂTRÂN județ din România

Teleorman rămâne cel mai îmbătrânit județ din România, cu o vârstă medie a populației care se apropie de 46 de ani, potrivit datelor oficiale. Această situație nu este nouă pentru județul Teleorman, care a fost clasat ca fiind cel mai bătrân județ din țară în ultimii ani.

Cu toate acestea, datele recente arată că vârsta medie a populației din Teleorman a crescut semnificativ în ultimii ani, de la 44,9 ani în 2018 la 45,9 ani în 2020. Această creștere a vârstei medii a populației poate fi atribuită mai multor factori. Unul dintre aceștia este migrația tinerilor din Teleorman către alte zone ale țării sau în străinătate în căutarea de oportunități mai bune de muncă și de viață. De asemenea, îmbătrânirea populației poate fi asociată cu scăderea natalității și cu creșterea speranței de viață. În Teleorman, rata nașterilor este una dintre cele mai mici din țară.

1 Comment

  1. IAR SUNTEM PE PRIMUL LOC.
    LA FEL CA LA SARACIE.
    LA FEL CA LA CORUPTIA DIN SPITALE.
    LA EDUCATIE SUNTEM SPRIJINITI DE INSTITUTIILE DE CONDUCERE LOCALE SI CENTRALE PENTRU A ASCUNDE GUNOIUL DE SUB PRES SI NU ARATAM PANA LA BAC NUMARUL DE ANALFABETI CARE IES DE PE URMA GREVISTILOR.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum a luat Liviu Dragnea hotelul din Turnu Măgurele

Următorul articol

11% dintre profesorii teleormăneni au renunțat la GREVĂ

Cele mai recente articole de Actualitate