liberinteleorman.ro

Tavi Colen cântă la Alexandria

23 octombrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

tavi colen

De la o vreme, localurile din capitala județului Teleorman se întrec în a organiza evenimente cu muzică live. În aceste condiții, și fostul component al trupei Talisman, Tavi Colen, va cânta la Alexandria.

Concertul va avea loc la Restaurantul Alexander, vineri, 6 noiembrie, începând cu ora 21.00. Biletul de intrare costă 30 lei, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon aflat pe afiș.

Spectacolul Tavi Colen Band vine la puțin timp după ce o altă trupă cunoscută a concertat în același local, este vorba despre Direcția 5, care a prezentat publicului său de la Alexandria noul album muzical, pe care îl promovează alături de Alina Crișan, fostă componentă a trupei ASIA.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vine ploaia, bine-mi pare… să mai udăm o floare!

Următorul articol

Ică Calotă, pretext de zâzanie între foștii liberali și democrat-liberali

Cele mai recente articole de Timp liber