Tartine cu somon şi gorgonzola

în Reţeta săptămânii

Elmira Vladu

Mic dejunul, cea mai reteta (1)importantă masă a zilei!

Pentru a avea un plus de vitalitate pe tot parcursul zilei, este important să ne începem ziua cu un mic dejun bogat în vitamine, minerale şi fibre. Eu când vreau să am energie suficientă, încât să pot face antrenamentele la sala perfect, aşa îmi încep ziua, cu ceva copios şi savuros.

Ingrediente:
1 avocado, 1/4 lămâie, 100 g somon afumat, 50 g gorgonzola, crispbread cu secară şi susan, rodie, mărar, sare.

Mod de preparare:

Tartine cu somon
reteta (2)Avocado se taie în două jumătăţi, se scoate sâmburele, cu ajutorul unei linguri scobim fiecare jumătate până ajungem la coajă, pulpa se pasează cu ajutorul unui blander până devine o pastă fină, se adaugă zeamă de lămâie şi puţină sare.

Pasta obţinută se întinde pe tartină, deasupra punem fâşii subţiri de somon, mărar pentru decor.

Tartine cu gorgonzola
Tăiem feliuţe de gorgonzola, punem pe tartine şi decorăm cu rodie.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*