liberinteleorman.ro

Tăriceanu nu stă la rând nici la campanie electorală…

Monica Vasilescu

Înainte circula o zicală legată de aceia care își scriau numele pe toți pereții. Nu o repetăm. Între timp, ne-am civilizat (unii dintre noi) și nu mai luăm gardurile la rând, ci găsim de cuviință să înfigem câteva panouri pe spațiul public pentru cei interesați să-și vadă mutra sau marfa acolo.

În Teleorman, campania electorală nu se desfășoară niciodată cu dezbateri concrete din care cetățenii și-ar putea face o impresie despre candidat sau partid, ci doar cu poze și mesaje care să nu suscite prea mult gândirea. Dar de ce scriem despre campanie electorală fără ca în perioada următoare să fie vreo alegere? Pentru că ALDE Teleorman a început o campanie electorală. Din câte se pare, ar fi vorba despre o campanie pentru președinția țării, poziție pe care a anunțat că și-o dorește liderul ALDE – Călin Popescu Tăriceanu. Abia anul viitor au loc două scrutinuri de alegeri, cele europarlamentare în luna mai și prezidențiale în decembrie, dar ALDE Tăriceanului s-au grăbit să scoată capul în poză, mai ales că liderul lor este cunoscut pentru faptul că se bagă în față la orice coadă. La Drăgănești Vlașca, în curba spre Alexandria, stă un panou imens cu fața președintelui ALDE, care transmite celor care vor să vadă că el își dorește o Românie demnă și prosperă… Noi ne-am dori să se respecte legea electorală!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Avocații lui Dragnea cer strămutarea procesului Teldrum de la Tribunalul Teleorman, pe fondul „mediatizării intense”

Următorul articol

Să vină Rise Project să ne salveze de noi!

Cele mai recente articole de Actualitate