Târg ilegal de cai, în Alexandria

în Politie

Târg ilegal de cai în extravilanul municipiului Alexandria, în zona unei benzinării. Polițiștii au dat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.560 de lei.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața de 5 mai 2022, ora 08.35, polițiștii din cadrul IPJ Teleorman – Biroul pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic de un bărbat, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, cu privire la faptul că, în extravilanul municipiului Alexandria, în zona unei benzinării, la ieșire din oraș către localitatea Cernetu, pe islaz, este organizat un târg ilegal de cabaline.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, Secția 1 Poliție Rurală Alexandria, precum și un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Alexandria, Biroul Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.560 de lei, pentru încălcarea prevederilor art. 3 alin. 1 lit. b pct. 9 din HG nr. 984/2005, participanților fiindu-le pus în vedere să înceteze activitatea”, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*