Țara este în nămeți, Liviu Dragnea face oameni de zăpadă

în Politica altfel

Monica Vasilescu

Dacă Victor Ponta simte că poate construi ceva solid cu pietrele aruncate spre el, colegul său de partid (pe cale de a deveni fostul) – Liviu Dragnea vede oportunitatea de a lucra la imagine pe toate drumurile. S-a filmat cu studenții din Regie în timp ce mâncau tobă adusă din Teleorman, s-a fotografiat pe lângă statuia lui Eminescu îndemnând oamenii să-i prețuiască memoria și să-i recitească poezia, acum, când nămeții sunt la ordinea zilei, șeful PSD se duce la munte, face oameni de zăpadă și bagă capul în poză, alăturând și doi copii, ca impresia să-și facă efectul corespunzător.

Isprava, evident, nu putea rămâne doar în amintirea sa, ci a fost expusă pe Facebook, acolo unde unii oameni îl apreciază, alții îl corectează, că știm cu toții că Dragnea nu este cel mai bun utilizator de limbă română, latură la care, se pare, nici consilierii săi nu excelează.

În descrierea pozei (chiar drăguță, vorba lui), acesta face referiri la actualul Guvern – Cioloș, ironizându-i deszăpezirea. Nici noi nu credem că Executivul s-a făcut remarcat în privința curățirii drumurilor, dar noi nu i-am dat vot de încredere, așa că ne putem permite să-i criticăm bâjbâiala la procedura de îndepărtare a zăpezii de pe arterele patriei.

Totuși, un lucru rămâne de apreciat: entuziasmul pe care îl are Liviu Dragnea de ceva vreme în privința site-urilor de socializare, crezând că dacă Iohannis a avut un oarecare succes cu Facebook-ul, reciproca poate fi valabilă. Chiar dacă în cazul unora, expunerea la un asemenea mod este penibilă, fiindcă le lipsește talentul, vorba unui prieten, așteptăm cu interes un instantaneu de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, acolo unde Liviu Dragnea va trebui să se prezinte pe data de 29 ianuarie 2016. Așa ne-ar demonstra că este ”feisbucist” până la capăt.

dragnea nametidragnea om zapadadragnea greseala

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*