liberinteleorman.ro

Țânțarii din Alexandria sunt imuni ?

Advertisement

Monica Vasilescu

tantariȚânțarii își au raiul în Alexandria. S-a scris, nu de puține ori, despre invazia lor. De la un capăt, la celălalt al orașului, oamenii se plâng de bâzâitorii care nu doar că fac zgomot, ciupesc și lasă urme pe piele, dar pot aduce și unele boli celor ”atacați”.

Dezinsecție s-a făcut recent în urbea noastră. Una de amploare chiar. Atât aeriană, cât și terestră. Însă, este posibil ca țânțarii să fie imuni, dacă nu cumva soluția cu care au stropit cei însărcinați cu dezinsecția o fi fost insuficient de concentrată având în vedere ineficiența dovedită la o simplă plimbare în aer liber.

Nu contestăm, și ploile din ultima vreme au avut contribuția lor la invazia păcătoaselor insecte, dar nici superficialitatea cu care tratează unii lucrurile nu este de ocolit.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Baronii din PSD şi acoliţii lor au prăduit Comalexul și stau bine-mersi în spații luate ”pe doi bani”

Următorul articol

Unde a dispărut misteriosul proprietar al Bibliotecii din Zimnicea?

Cele mai recente articole de Actualitate