liberinteleorman.ro

Tabără internațională de pictură, la Nenciulești

22 mai 2018

Monica Vasilescu

Comuna Nenciulești va avea parte de un eveniment cultural important pentru comunitate: deschiderea unei tabere internaționale de pictură în aer liber, urmată de vernisarea unei expoziții de pictură.

Joi, 24 mai, la ora 18:00, la Căminul Cultural, va avea loc deschiderea Taberei internaționale de pictură în aer liber, prima ediție. Vor participa artiști din Bulgaria, Germania, Rusia și România. Organizatori: Primăria Nenciulești și Asociația Centro Pro Arte Alexandria. Tabara va fi de pe 24 mai până pe 31 mai și se va finaliza cu o expoziție care va avea loc pe 30 mai, ora 12:00, în holul Primăriei Alexandria.
În continuarea deschiderii Taberei, va fi vernisată o expoziție de pictură – numită „Real și abstract” – autori: Tudor Șerbănescu și Laura Culcea.
Cazarea artiștilor se va face astfel: fiecare artist va fi repartizat unei familii din sat. Materialele de pictură sunt suportate de primărie.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

Următorul articol

Victor Socaciu, la Roșiori: „E mai important să-mi dedic restul anilor pe care îi mai am pe aici pentru creația muzicală și poetică”

Cele mai recente articole de Cultură