Susținătoarea principală a lui Dragnea, Cristiana Alcea, a dat PSD-ul în judecată!

în Actualitatea politică/Administratie

Mutări ciudate pe scena politică teleormăneană. Principala susținătoare a lui Liviu Dragnea, pe care am văzut-o de-a lungul vremii în mai multe ipostaze războinice la Înalte Curte, la DNA, la Cotroceni sau la Rahova, motivată de simpatia pentru cauza fostului lider al PSD, a fost acum câteva luni exclusă din formațiunea politică județeană. Cristiana Alcea era, până atunci, membru PSD încă de pe vremea când Dragnea abia își începuse ascensiunea politică, așa că atitudinea colegilor de partid a fost șocantă pentru mulți dintre noi. Înțelegem din spusele unora dintre membrii PSD Teleorman că Alcea a fost exclusă din partid pentru că ar fi susținut că Viorica Dăncilă nu este o opțiune bună pentru conducerea centrală a partidului. Odată cu excluderea din partid, Cristiana Alcea și-a pierdut și fotoliul de consilier județean. Acum, ea dă în judecată PSD, dosarul fiind înregistrat recent pe rolul Tribunalului București.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul a ajuns la Tribunalul București pe data de 9 decembrie și o are în colțul din dreapta pe Cristiana Alcea, în calitate de reclamant, iar în colțul din stânga Comisia de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD, Comisia de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD Teleorman și Organizația locală a PSD Alexandria, în calitate de pârâte. Am contactat-o pe Cristiana Alcea pentru a afla motivul acestei acțiuni surprinzătoare în instanță, dar aceasta ne-a promis că va reveni cu detalii la o dată ulterioară. Totuși, Cristiana a mai intentat un proces și Prefecturii Teleorman, probabil pe tema pierderii fotoliului de consilier județean. Urmează să aflăm dacă cele două procese aflate în derulare au elemente și motivații comune. Revenim cu informații pe măsură ce le vom avea.

3 Comments

  1. Oricum sunt multe personaje în toate partidele care au ajuns sus prin orice alt mijloc decât competența. Unii pleacă, alții vin… Nu mai servești interesele partidului său ale șefilor, la revedere, altul la rând. Nu ar trebui să dea în judecată, dar, de, Dragnea i-a dat, îi dă și ea.
    Tot pe-aici am văzut parcă un articol prin care se spunea că noi contribuabilii i-am plătit nu știu ce cursuri… A rămas cu ele. Pe moca. Dacă e competentă să le folosească pentru o carieră în privat. Acolo dacă nu știi nu ai ce căuta. La stat toți proștii sunt competenți pe criterii politice…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*