”Sus-pușii” Teleormanului sunt provinciali

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

daniela carmen danadrian gadeacornel bleaja

La conducerea județului Teleorman au fost numite sau alese persoane care fac naveta zilnic, de la depărtare mai mult sau mai puțin considerabilă. Mai exact, cei aflați la cârma celor mai importante instituții din județ, găzduite de Palatul Administrativ din Alexandria, locuiesc în ”provincia” Teleormanului. Un efort legat de distanță rutieră îl face prefectul județului – Daniela Carmen Dan. Domnia sa provine din orașul Videle, iar acest fapt o pune în situația de a se trezi mult mai devreme dimineața, pentru a fi la ora exactă la serviciu.

În aceeași situație este și președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, originar din Turnu Măgurele, oraș dominat de întinsa Câmpie Română. 48 de kilometri parcurge prezidentul Teleormanului în fiecare dimineață, dar asta nu pare a fi o problemă pentru domnia sa, care pare că merge cu drag a locul de muncă.

În afara capitalei de județ – Alexandria locuiește și al doilea om din Consiliul Județean Teleorman, Cornel Bleajă. El vine de la Zimnicea și efortul său este stins total de plăcerea de a ocupa o funcție de asemenea anvergură, fiind cel mai înalt post pe care a activat până în prezent.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*