Surse: Viceprimarul din Videle a picat în plasa DNA

în Actualitatea politică

viceprimar1Carmen Dumitrescu

Cu două zile în urmă, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au trecut pe la primăria Videle. Aceasta este o certitudine, informația fiind confirmată de oficiali ai instituției. Motivul vizitei a fost, se pare, un flagrant, care l-a vizat pe viceprimarul orașului, Florin Nedelcu. În acest moment, nici procurorii DNA, și nici persoanele care ar putea da relații pe marginea subiectului din cadrul primăriei nu au manifestat vreo intenție de a comunica detalii despre flagrantul în care a picat victimă viceprimarul, dar e foarte probabil ca situația să nu fie încă foarte clară. Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea, mai ales că actele de corupție din cadrul instituțiilor publice trebuie cunoscute și sancționate în timp util.

Nedelcu Florin Marius este licențiat în științe economice și ocupă fotoliul de viceprimar la Videle din anul 2012.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. Stimate doamne ziariste,
    In ,,impatialitatea” dvs pe care o clamati in fata tuturor celor care va citesc, nu publicati si faptul ca primarul din Videle este pus sub control judiciar in aceeasi speta(complicitate la luare de mita)? Sau poate abonamentul anual de 4000 lei pe care primaria VIDELE il are cu voi arunca o ceata pe faptele acestor ,, edili”? LIBER IN TELEORMAN, o gluma proasta

    • Dar….cum se face ca desi Primaria Videle a avut un ,,gol” de cca. 1 600 000 lei,dl. Lucian Militaru nu a patit nimic,sau cu acte nu se pune ?!
      Una peste alta cine greseste sa plateasca si sper ca videlenii sa nu mai voteze astfel de oameni !!!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*