liberinteleorman.ro

Surse: Doar un pesedist din garda veche va mai candida la parlamentare

11 august 2016

PSDCarmen Dumitrescu

PSD este partidul cu șansele cele mai bune de a obține mandate de parlamentari. Așa că ne putem doar imagina cât de acerbă e acum lupta internă pentru ocuparea unui loc eligibil pe lista partidului la alegerile din toamnă. Evident, ne așteptam și noi ca în perioada aceasta să aflăm niște nume noi pentru lupta care a început deja în subteranele politicii autohtone. Dar nu preconizam că niciunul dintre actualii parlamentari ai PSD nu va mai ocupa un loc eligibil pe liste. Se pare că Adrian Simionescu, Valentin Boboc, Nicolae Mohanu, Timotei Stuparu și Cătălina Ștefănescu au ales sau au fost obligați să aleagă o altă variantă de carieră pentru următorii patru ani.

Numai prezența lui Dragnea pe listă va mai aminti publicului larg care e treaba cu PSD-ul, pentru că intențiile partidului ar fi să propulseze pe primul loc din scenă oameni tineri, considerați nepătați. Printre numele vehiculate se numără subprefectul Alexandru Ceciu, consilierul județean Dănuț Cristescu sau viceprimarul Ioan Augustin. Se pare că prefectul Carmen Daniela Dan nu mai e în grațiile lui Dragnea, motiv pentru care prezența ei în poveste este pusă sub semnul îndoielii. Ieșirea pieselor mari din scenă dă speranțe uriașe pionilor care au muncit prin culise și nu s-au ales cu nimic în toți acești ani, dar cine știe pe cine va vrea Dragnea să salveze de furia DNA-ului? Și atunci, în locul lor, noi nu ne-am face prea mari speranțe… Că ne-am putea trezi cu vreo “Ceaușească” pe liste, de n-o să ne vină să credem unde-am fost și ce-am ajuns…

Advertisement

1 Comment

  1. Sa candideze Cristiana SAVU-PIPER! o mare valoare, valoarea-mea, valoarea-mea…..Sau Valerica GHERGHE, super faina a fost cu „PRARADA EUROPEI”, ne-a paradtid pe toti…a poopat frumos si adanc poponeata jupanului!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Constantin T. Ciubotaru: „Am îmbrăcat zeflemeaua oltenească în haină moldovenească, în sensul că plesneam, fără a jigni, fără a umili, dar destul ca să las urme”

Următorul articol

Marian Fișcuci are în continuare, la Alexandria, o vacă de muls

Cele mai recente articole de Actualitatea politică