Surse: Dăncilă și Carmen Dan sunt așteptate de conferința extraordinară a PSD Teleorman

în Actualitatea politică/Dezvăluiri/Din culisele politice

După o perioadă destul de îndelungată în care nu și-au mai făcut simțită prezența în spațiul public, Viorica Dăncilă și Carmen Dan au decis să îngroape securea războiului, de dragul PSD. Și iată că, potrivit unor surse din interiorul partidului, cele două vor fi prezente miercuri la Conferința Extraordinară a PSD Teleorman, care va avea loc pe 22 ianuarie la sediul Primăriei Alexandria. Pentru că, nu-i așa, ce loc mai bun pentru desfășurarea unei activități de partid poate exista în Teleorman decât o instituție publică, susținută din bani publici?

Potrivit invitației trimise de PSD Teleorman ziarului nostru (o premieră după ani întregi în care accesul jurnaliștilor Liber în Teleorman a fost blocat la activitățile publice ale PSD), la conferință se va dezbate și se va aproba componența delegației județene la Congresul Extraordinar al PSD. Tot în premieră, la finalul evenimentului, organizatorii au păstrat timp și pentru o conferință de presă.

Se discută, de asemenea, posibila prezență la eveniment a liderului PSD Marcel Ciolacu, care va fi întâmpinat de către Adrian Gâdea, conducătorul actual al PSD Teleorman și cel mai probabil candidat al PSD la Consiliul Județean Teleorman. Relația dintre Gâdea și Ciolacu pare a fi una mult mai profundă decât colegialitatea de partid, pentru că aceleași surse din PSD susțin că Gâdea ar fi chiar unul dintre consilierii lui Ciolacu. Totuși, pitorescul evenimentului va consta, desigur, în afișarea în public a celor două foste vedete ale partidului, Dăncilă și Dan, care vor avea cu siguranță un cuvânt de spus în timpul evenimentului. Rămâne să râdem pe urmă…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. Acasa cu ele,poate au alte treburi sau raman in pardid pana la adanci bătrâneți, ca raposata ?Ne.am saturat de aceste figurine.

  2. N-am înțeles! De ce trebuie să râdem numai de cele două? De ce nu râdem de președinte când stâlcește limba română? De vicepremier când se bâlbâie jalnic? Și de alții, mulți din păcate!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*