Surse: Carmen Daniela Dan i-a promis lui Cioloș că nu va candida la parlamentare

în Actualitatea politică

carmen daniela danCarmen Dumitrescu

Nu că ne-ar mai mira ceva, căci nu e cazul, dar după ce fostul prefect Carmen Daniela Dan a fost pusă pe lista candidaților PSD din Teleorman la parlamentare, un adevăr a fost devoalat: ani de zile, această doamnă și-a făcut campanie de imagine pe bani publici. Însă, dincolo de această manipulare, pe care la o adică o putem chiar înțelege, aflăm acum și faptul că fostul prefect a dat o declarație Guvernului, în care specifica în mod clar că nu are intenția de a candida la parlamentarele din acest an. Sursele noastre spun că în luna septembrie a anului în curs, Dacian Cioloș a solicitat prefecților declarații legate de eventuala lor candidatură, pentru a ști exact pe ce oameni se poate baza în organizarea alegerilor. Se pare că prefectul nostru ar fi dat o astfel de declarație. În acest sens, am solicitat Instituției Prefectului confirmarea acestui fapt și dacă se va dovedi că așa au stat lucrurile, atunci o să avem dimensiunea exactă a ipocriziei unui prefect apolitic care n-a avut alt scop pe lume decât să-i facă jocurile lui Dragnea, pentru a-și primi bucata de ciolan promisă la momentul oportun.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

4 Comments

  1. Nu-i bai.Sa fii prefect de Teleorman si apoi deputat.E previzibil.O sa depuna juramanul ,o sa ridice mana la comanda ,o sa mai bata campii pe la televiziunea locala si o sa intre in anonimat.Producatorul de mici de la piata o sa ramana celebru mai mult timp decat acesti neica Nimeni. Peste 10 ani cand spui Alexandria nu o se mai gandesca nimeni la daniela ,oana mara , si alti fosti lipitori de durex.Insa micii de la Nea ion or sa ramana in vesnicie.

    • cred ca nici nu vrea sa-l intreaca pe nea Gogu de la micii din piata in celebritate, vrea doar ca rudele ei de la tara s-o vada cand vine in vizita, cu aere de Bucuresti…

  2. Zavera cica e suparat rau.Simte ca isi pierde partenera de nebunii,pe care inainte o impartea cu soferii din CJ, acum ca ajunge la Bucuresti or sa o ia la rand toti prietenii mai bosorogi ai lui Livache,pentru ei e trufanda !

  3. Paul,in mare parte ai dreptate,dar daca altii nu se implica si noi ne multumim numai sa latram la gard cine este de vina ?!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*