Surse: Carmen Daniela Dan i-a promis lui Cioloș că nu va candida la parlamentare

în Actualitatea politică

carmen daniela danCarmen Dumitrescu

Nu că ne-ar mai mira ceva, căci nu e cazul, dar după ce fostul prefect Carmen Daniela Dan a fost pusă pe lista candidaților PSD din Teleorman la parlamentare, un adevăr a fost devoalat: ani de zile, această doamnă și-a făcut campanie de imagine pe bani publici. Însă, dincolo de această manipulare, pe care la o adică o putem chiar înțelege, aflăm acum și faptul că fostul prefect a dat o declarație Guvernului, în care specifica în mod clar că nu are intenția de a candida la parlamentarele din acest an. Sursele noastre spun că în luna septembrie a anului în curs, Dacian Cioloș a solicitat prefecților declarații legate de eventuala lor candidatură, pentru a ști exact pe ce oameni se poate baza în organizarea alegerilor. Se pare că prefectul nostru ar fi dat o astfel de declarație. În acest sens, am solicitat Instituției Prefectului confirmarea acestui fapt și dacă se va dovedi că așa au stat lucrurile, atunci o să avem dimensiunea exactă a ipocriziei unui prefect apolitic care n-a avut alt scop pe lume decât să-i facă jocurile lui Dragnea, pentru a-și primi bucata de ciolan promisă la momentul oportun.

4 Comments

  1. Nu-i bai.Sa fii prefect de Teleorman si apoi deputat.E previzibil.O sa depuna juramanul ,o sa ridice mana la comanda ,o sa mai bata campii pe la televiziunea locala si o sa intre in anonimat.Producatorul de mici de la piata o sa ramana celebru mai mult timp decat acesti neica Nimeni. Peste 10 ani cand spui Alexandria nu o se mai gandesca nimeni la daniela ,oana mara , si alti fosti lipitori de durex.Insa micii de la Nea ion or sa ramana in vesnicie.

    • cred ca nici nu vrea sa-l intreaca pe nea Gogu de la micii din piata in celebritate, vrea doar ca rudele ei de la tara s-o vada cand vine in vizita, cu aere de Bucuresti…

  2. Zavera cica e suparat rau.Simte ca isi pierde partenera de nebunii,pe care inainte o impartea cu soferii din CJ, acum ca ajunge la Bucuresti or sa o ia la rand toti prietenii mai bosorogi ai lui Livache,pentru ei e trufanda !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*