liberinteleorman.ro

Suflu nou printre liberali. Urmașul lui Marin Almăjanu este nelipsit de la acțiunile PNL

8 iulie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

claudia almajanuClaudia Almăjanu, fiica președintelui de drept al PNL Teleorman – Marin Almăjanu, nu lasă partidul de izbeliște. În momentele în care tatăl său își gestionează problemele de sănătate, Claudia stă cu ochii ațintiți asupra tuturor activităților întreprinse de Organizația PNL Teleorman și nu ezită să se ocupe personal de treburi, fiind un membru activ al formațiunii, în ultima vreme.

Prezența sa a fost remarcată public, prima dată, la evenimentul în care peneliștii au serbat 140 de ani de la înființarea partidului, atunci când Claudia Almăjanu a fost invitată de actuala conducere să ia parte la lucrări. Între timp, aceasta s-a acomodat cu politicile liberale și este nelipsită de la acțiuni. Recent, ea a fost văzută la protestul de la sediul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, acolo unde PNL s-a aliniat celor care cer demisia inspectorului școlar general pentru rezultatele slabe ale elevilor la Bacalaureatul din acest an.

Având unele dintre calitățile tatălui său, Claudia Almăjanu nu a făcut zgomot, remarcându-se de fiecare dată printr-o prezență decentă și discretă. Nu știm ce fel de planuri politice are aceasta sau dacă are, dar dacă va ști să stea departe de jocurile politice și de cârcotelile de pe la colțuri, am putea spera într-o renaștere a partidului care până acum nu prea a făcut eforturi să se remarce pe scena locală în care a fost păpușa mânuită de actori mai mult sau mai puțin talentați. Și, din motive obiective, ne abținem să spunem a cui credem că a fost vina.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Unde este cinematograful primarului Victor Drăgușin?

Următorul articol

Simbolul libertății și al puterii, pe străzile Alexandriei

Cele mai recente articole de Actualitatea politică