Stuparu: “Mie îmi place să ne luptăm cu oameni puternici, nu cu gurişti”

în Actualitatea politică

stuparuCarmen Dumitrescu

PSD Teleorman se află acum într-o poziţie de forţă. Şi e normal să stea lucrurile astfel, având în vedere rezultatele foarte bune obţinute în primul tur al prezidenţialelor din acest an. De aceea, purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, Timotei Stuparu, a simţit nevoia să analizeze rezultatele partidelor adverse, atacurile sale vizându-i în special pe Almăjanu şi Niţulescu. Astfel, Stuparu a ţinut să remarce, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că Almăjanu şi Niţulescu nu mai reprezintă nimic în politic teleormăneană, în contextul în care ei au pierdut alegerile chiar şi în comunele în care aveau un cuvânt important de spus.

Mai mult, Stuparu s-a arătat dezamăgit de Opoziţie şi a menţionat că acest lucru i-a lăsat un gust amar, forţa adversarilor fiind un indicator şi pentru potenţialul PSD: “Din rezultatele obţinute de Opoziţia din Teleorman se poate vedea care este rolul unui primar şi care este opţiunea populară la vot,  deci dacă socotim că sunt 65 de primari PSD şi s-a câştigat şi în peste 20 de localităţi ale ACL, atunci spunem că în 89 de localităţi teleormănene, votul popular a fost în favoarea lui victor Ponta. Am să mă refer la colegiul rural 6 al lui Almăjanu, unde efectiv a pierdut aproape pe linie. A pierdut şi la Peretu, deci a pierdut şi la el acasă. Deci din colegiul lui a mai câştigat doar în  Buzescu, Cosmeşti, Moşteni şi Vârtoape. Cred că ceea ce afirmam în conferinţa de presă anterioară, când întrebam ce mai reprezintă Aşlmăjanu şi Niţulescu în plan local, pe aspect politic, cred că avem deja un rezultat care poate să spună ce mai reprezintă aceştia doi în plan local. Deci după părerea mea, ei nu mai reprezintă, politic vorbind, nimic. Dar întrebarea asta eu pot să mi-o pun de nu ştiu câte ori. Corect ar fi să şi-o pună membrii de partid din cele două partide, dacă vor merge înainte cu Niţulescu şi Almăjanu. Dar eu vă spun aceste lucruri ca să înţelegeţi că o opoziţie slabă afectează democraţia. Deci sub acest aspect, mie personal, mie nu-mi convine situaţie. Unde nu este o opoziţie puternică, până la urmă şi competitorul este puternic. Dacă Opoziţia este slabă, nu avem nici competiţia pe care ne-o dorim, pentru că mie îmi place să ne luptăm cu oameni puternici, nu cu gurişti”

4 Comments

  1. INTREBARE .CAND NITULESCU ERA PREFECT PSD,IAR STUPARU ,BAIAT DE MINGI,AVEA CURAJ SA-L FACA GUSRIST? turrnatorul de la coada de la butelii..

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*