Strugurii guvernării sunt acri pentru Florin Titirișcă

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Florin-TitiriscaDupă ce a ieșit Klaus Iohannis președinte de țară, toată lumea așteaptă o schimbare de guvernare. Unii peneliști își freacă mâinile, în timp ce pesediștilor le tremură scaunele publice. De la Teleorman, nu avem încă semnale de Putere din partea celor care actualmente opun rezistență politică (vorba vine). Din contră. Ei se ceartă pe stăpânirea internă și nu se preocupă (sau cel puțin nu o fac vizibil) de cum vor împărți locurile de parcare lăsate libere după plecarea actualilor ocupanți.

Singura voce a Opoziției din Teleorman care mai expune câte un punct de vedere legat de actualități este Florin Titirișcă, co-președintele organizației de la Alexandria. Într-o declarație de presă, acesta a spus că nu poftește ca partidul din care provine să preia Guvernarea curând. ”Eu nu îmi doresc să venim foarte repede la guvernare. Dacă se poate, aș vrea prin toamnă sau anul viitor. Am unele temeri legate de oportunism. Poate că nu a fost timp suficient să găsim oameni noi, pregătiți, în organizațiile nou create. Cred că vor veni multe persoane noi și trebuie să le cunoaștem. De aceea spun că dacă venim prea repede, punem tot oamenii vechi și electoratul nu va vedea o schimbare”, a spus Florin Titirișcă. Pedelistul mai crede că Guvernul Victor Ponta nu va pica prin moțiune de cenzură, ci premierul își va da demisia mai devreme sau mai târziu.

Nu știm dacă acum Florin Titirișcă se comportă precum vulpea, căreia îi sunt acri strugurii la care nu ajunge, dar în putem acorda circumstanțe atenuante liderului local, fiindcă este printre singurii care nu ar avea nimic de câștigat dacă partidul său vine acum sau mai târziu la guvernare. Deoarece își dorește ceva ce consideră că îi este accesibil, domnia sa nu vizează vreo funcție numită, cu una aleasă: primar la Alexandria.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*