liberinteleorman.ro

Strategia Lay the Draw la Betfair

12 ianuarie 2023
Advertisement

Pariurile nu sunt numai despre noroc, ba chiar uneori acesta poate fi un detaliu destul de nesemnificativ. Pariorii care obtin deseori profit din activitatea de pariere stiu bine acest lucru. Dar care este marele lor secret?

De ce unii castiga la pariuri, iar altii nu? Cei care castiga nu se bazeaza numai pe noroc, ci totodata incearca sa se foloseasca de strategii care sa ii ajute. Asa se face ca in lumea pariurilor sportive exista o multime de strategii, iar multe dintre ele ofera rezultate mai bune decat am fi crezut.

O astfel de strategie este si Lay the Draw, o strategie pe care o poti testa la Betfair. De ce Betfair si nu orice alta casa de pariuri? Gasesti cu usurinta o multime de pareri despre Betfair pe internet, iar printre acestia sunt desigur si utilizatorii care au testat Lay the Draw la Betfair. Vrei sa faci si tu asta? Iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le ai numaidecat in vedere:

In ce consta strategia Lay the Draw

Daca nu ai mai auzit niciodata pana acum de strategia Lay the Draw, atunci este foarte probabil sa te intrebi cum functioneaza ea.

Este mai simplu de folosit decat ar parea. Practic, va trebui sa pariezi ca un meci nu se va termina la egalitate. Pana acum, nu exista nimic nou. Strategia Lay the Draw presupune ca atunci cand una dintre echipe inscrie, sa retragi miza folosind functia de cashout. In acest fel, vei obtine un profit de aproximativ 30% din miza pe care ai plasat-o, ceea nu e deloc rau.

Care sunt avantajele acestei strategii

Acum ca am stabilit principiile de functionare ale acestei strategii, trebuie sa analizam si avantajele sale. Iata care sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale strategiei de pariere Lay the Draw:

  • Poti obtine profit rapid pentru ca nu va trebui sa astepti finalizarea evenimentului sportiv pentru a putea obtine profitul;
  • Este simplu de aplicat aceasta strategie;
  • Sunt o multime de evenimente pe care sa o incerci. De regula, poti aplica aceasta strategie pe meciurile de fotbal foarte stranse cu echipe echilibrate din punct de vedere al valorii. Sansele de egal sunt mari, dar la fel de mari sunt si sansele sa se marcheze;
  • Daca iti plac pariurile live, atunci sigur aceasta strategie te va incanta;
  • Pe decursul unei zile vei putea aplica strategia de mai multe ori, intocmai pentru ca profitul final sa fie cat mai frumos.

Acestea sunt 5 dintre cele mai importante avantaje ale strategiei Lay the Draw. Te-ai convins ca merita sa o incerci? Poti face asta cu un cont pe Betfair. Ai nevoie de o platforma care iti ofera posibilitatea de a plasa pariuri live in conditii cat mai bune dar si care iti pune la dispozitie functia de cashout pe care sa o poti folosi pe tot parcursul evenimentului sportiv.

Dezavantajele strategiei Lay the Draw

Am minti daca am spune despre strategia Lay the Draw ca este perfecta. Iar asta deoarece stim ca nu este chiar asa. Exista si cateva dezavantaje pe care strategia Lay The Draw le implica, asa ca merita mentionate si acestea.

Un prim avantaj este faptul ca exista totusi si meciuri de fotbal care se incheie la egalitate, fara a se marca vreun gol. Asta inseamna ca nu vei putea folosi aceasta strategie, iar pariul va fi pierzator. Totusi, numarul partidelor cu scor alb este destul de mic, ceea ce inseamna ca riscurile nu sunt chiar atat de mari.

Sunt si meciuri in care exista o echipa clar favorita, iar adversarii, desi mai slab cotati, inscriu. In astfel de cazuri, cota pentru egal va fi destul de mica, deoarece sansele ca echipa favorita sa egalizeze sunt foarte mari.

Un alt dezavantaj ar mai putea fi si faptul ca va trebui sa petreci foarte mult timp urmarind partidele live, iar daca timpul reprezinta o problema pentru tine, atunci nu iti va fi usor sa aplici aceasta strategie. Totusi, daca ai mult timp liber, atunci acest dezavantaj dispare.

Poti incerca si tu strategia Lay the Draw la pariuri iar in acest fel ti-ai putea spori sansele de castig, ceea ce sigur te va bucura. Aplica si tu aceasta strategie la Betfair si vei reveni in mod cert pentru a ne multumi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Școala Ștefan cel Mare din Alexandria va fi reabilitată termic prin PNRR

Următorul articol

FIFA schimbă jocul. 5 reguli noi care îmbunătățesc experiența pe teren

Cele mai recente articole de Timp liber