liberinteleorman.ro

”Strada indiană” din Alexandria

14 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

strada indiana

Nu vă mirați, nu există această denumire de stradă în capitala Teleormanului, dar așa ar putea purta numele aleea pe care își are sediul Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Ghena de pe Carpați pare desprinsă dintr-un film indian de serie, care zugrăvește fidel preocuparea administrației pentru curățenie. E plină ochi cu gunoaie, căutători de ”comori” și dezinteres cât cuprinde. Dar urbanismul este o chestiune facultativă la Alexandria, localitate care nu mai are mult până la a fi numită ”mica Indie”. Căci nici populația nu lipsește…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Petrică Moț moțăie de zor în Consiliul Județean Teleorman

Următorul articol

Carmen Daniela Dan se simte peste tot…ca la cenaclu

Cele mai recente articole de Actualitate