22, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Reţeta săptămânii

Reţeta săptămânii

Tort cu mere şi dulceaţă de cireşe

Elmira Vladu Când eram copil, mama obişnuia să pregătească tort de mere pentru aniversarea tatălui meu. Şi cum cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alături de cei dragi, nu puteam să ratez plăcerea de a pregăti cel mai bun tort de mere pe care l-am mâncat vreodată, întocmai după reţeta mamei. Am regăsit gusturile copilariei! Read More »

Supă vieneză de cartofi

Elmira Vladu Toamna începe să îşi intre pe deplin în drepturi, ziua este mai scurtă, iar temperatura uşor, uşor scade. Aşadar m-am gândit să vă propun o reţetă interesantă de supă originară din Austria, aceasta provine de la Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, care se se serveşte fierbinte! Este pentru 8-10 persoane. Read More »

Reţeta săptămânii: Dovlecei umpluţi cu orez

Elmira Vladu O reţetă atât pentru vegetariei, cât şi pentru cei care fac sport şi sunt la dietă. Înainte de a mă apuca de bucătărit, mi-am sunat bunul prieten, care îmi este şi antrenor acum, să verific ca nu cumva să pun ceva ce nu am voie să mănânc. Ei bine, m-am pus pe treabă şi a ieşit o bunătate, ... Read More »

Prajitură cu nuci şi curmale

Elmira Vladu Odată cu venirea toamnei, avem o varietate de legume şi fructe, pe unele le punem la conservat pentru iarnă, pregătind murături, bulion, compot, gem, dulceaţă, iar pe altele le pregătim în diverse preparate. Pentru saptămâna aceasta, am ales o prăjitură delicioasă, ai jura că este cu ciocolata, dar nu este aşa, are doar cacao, nu are zahăr, nici ... Read More »

Tartine cu somon şi gorgonzola

Elmira Vladu Mic dejunul, cea mai importantă masă a zilei! Pentru a avea un plus de vitalitate pe tot parcursul zilei, este important să ne începem ziua cu un mic dejun bogat în vitamine, minerale şi fibre. Eu când vreau să am energie suficientă, încât să pot face antrenamentele la sala perfect, aşa îmi încep ziua, cu ceva copios şi ... Read More »

Zâna delicateselor

Elmira Vladu Sunt o gurmandă veşnic la dietă, pasionată de frumos şi fotografie, pasiuni ce se completează perfect cu arta culinară. Sunt o amatoare în ceea ce priveşte gastronomia, nu am studii sau atestate în domeniu, dar îmi place să îmi cultiv această pasiune experimentând tot timpul noi reţete. Read More »