Ștefan Bănică… ”desculț în parc”, la Alexandria

în Cultură

Monica Vasilescu

teatru -Stefan-BanicaCapitala Teleormanului va fi gazda unei comedii de succes care-l are ca protagonist pe Ştefan Bănică Jr. Despre spectacolul „Desculţ în parc” se povestește că este de un comic savuros și prezintă aventura unui cuplu proaspăt căsătorit, care se confruntă cu problemele vieţii cotidiene la care se adaugă şi prezenţa soacrei. În piesa de teatru, alături de artist, vor urca pe scenă actorii Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat şi Şerban Georgevici.

„Desculţ în parc” este o comedie scrisă în anul 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat cu mare succes pe Broadway, mai apoi în întreaga lume. În anul 1967, ea a fost ecranizată într-o distribuţie de excepţie – în rolurile principale fiind Robert Redford şi Jane Fonda, scenariul filmului fiind scris de însuşi autorul piesei.

Regia spectacolului care va avea loc luni seara, pe 5 octombrie, poartă semnătura lui Bănică, iar biletele pot fi achiziţionate de la casieria Casei de Cultură din Alexandria.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*