liberinteleorman.ro

Steaua lui Nădrag a apus înainte să răsară

10 septembrie 2015

nadragCarmen Dumitrescu

Deşi e puţin cunoscut, noi neavând până acum nici măcar o fotografie a personajului, liberalii teleormăneni susţineau cu mâna pe inimă că Gabriel Nădrag va fi o stea a politicii teleormănene. Inteligent peste medie şi cu foarte mult potenţial politic latent, Nădrag părea, cel puţin din descrierile unora dintre colegi, o vedetă fără chip. Pentru că în toată perioada în care se discuta despre el şi posibila sa candidatură la Primăria Alexandria, nimeni n-a avut intenţia să-l promoveze în vreun fel, aşa încât măcar presa să ştie cum arată această viitoare stea a politicii autohtone.

Înainte ca steaua să capete şi un chip public, lucrurile s-au schimbat în mod surprinzător şi, de ce nu, chiar amuzant. Dar aşa ne-au obişnuit liberalii să acţioneze, într-un mod intuitiv şi perfect haotic, încât nu ne mai miră cu nimic faptul că în cadrul celei mai recente întâlniri de partid, George Nădrag a anunţat că nu va mai participa la lupta internă pentru candidatura de la Alexandria. Motivele ar fi legate, potrivit sursei noastre, de viitorul profesional al lui Nădrag, care ar avea mai multe de câştigat dacă s-ar expune mai puţin.

În aceste condiţii, înţelegem că din partea vechiului PNL în competiţia internă pentru candidatura la Primăria Alexandria a rămas numai George Drăghici, restul doritorilor de fotoliu de primar fiind din rândurile vechiului PDL, în speţă, Florin Titirişcă şi Dan Raportaru. Dar e chiar mai bine că s-a întâmplat astfel, George Drăghici fiind candidatul perfect la Primăria Alexandria, mai ales că el este şi co-preşedintele PNL Alexandria, dar şi un individ suficient de popular cât să-i ia faţa lui Titirişcă. Cu Drăguşin va avea mai mult de furcă, dar orice e posibil!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Boboc a făcut paradă cu mașina de epocă. Păi, cu ce ?!

Următorul articol

TelDrum, singura firmă care lucrează la drumurile Teleormanului

Cele mai recente articole de Actualitatea politică