Start în Liga I de fotbal feminin

în Sănătate

După o pauza de jumătate de an, fotbalul pentru fete s-a reluat și în țara noastră. Astfel, înaintea începerii campionatului cluburile feminine au trebuit să respecte un protocol pentru a putea relua competiția.

La începutul competiției au fost înscrise paisprezece echipe, însă până la data începerii două dintre ele s-au retras din motive obiective, Luceafărul Filiași și CSS Târgoviste.

Jucătoarele Universității Alexandria au efectuat în săptămâna premergătoare jocului testarea împotriva SARS Cov2, trecând cu bine de acest adversar, rezultatele dându-le încredere pentru ceea ce va urma. După aflarea rezultatelor acestea, împreună cu staff-ul au făcut deplasarea la Baia Mare pentru a debuta în noul sezon, reușind să obțină un rezultat de egalitate, 2-2, prin golurile marcate de Otilia Durlă și Elena Frîncu.

Jucătoarele trimise în teren de antrenorul Călin Pistolea au fost: Andreea Pencea, Oana Dumitrache, Flavia Tatu, Iulia Iorgoni, Roxana Șerban(Ana Maria Boldeiu), Cristina Tudorache, Claudia Pană, Genoveva Roșie, Andra Olaru, Otilia Durlă, Mădălina Zanfir ( Elena Frîncu 80). Rezerve neutilizate: Radu Mădălina și Elena Dorobanțu.

Etapa viitoare, sâmbătă 12 septembrie Universitatea Alexandria întâlnește pe teren propriu, la Buzescu, începând cu ora 11.00, echipa Selena Constanța.


Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*